Stratégiai játékok

A stratégiai játékok, akár csak a többi játék típus, rendkívül színesek és változatosak lehetnek! Nem csak háborús, hadvezéres stratégiai játékok léteznek, hanem ide soroljuk például azokat is amelyekben városokat kell menedzselni, mert azokban is fontos szerepet kap a stratégia. Most itt, megmutatjuk neked az összes típusát ennek a játék irányzatnak!

Clan wars védekezős stratégiai játék

TRSI 2013.03.12. 10:23

clan.jpgA stratégiai játékok egyik alfaja, a védekezős játékok. Ezekben a játékokban a feladatod, hogy megvédj egy-egy területet, várat, vagy esetleg megakadályozd, hogy az ellenség áthaladjon egy területen. Ez a játék is erről szól. A váradban különféle egységeket tudsz előállítani. Ezek az egységek amint elkészülnek ki is törnek a várból és elindulnak az ellenséges vár felé. De közben onnan is áramolnak kifelé az ellenséges erők. Ahol összetalálkoznak kibontakozik egy csata és annak győztese, halad tovább az ellenséges vár felé. Ha azt eléri, elkezdődik az ostrom!

Címkék: játék stratégiai online játékok stratégiai játék stratégiai játékok várvédős védekezős játék online stratégiai játékok váras játékok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://strategiaijatek.blog.hu/api/trackback/id/tr665129293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása