Stratégiai játékok

A stratégiai játékok, akár csak a többi játék típus, rendkívül színesek és változatosak lehetnek! Nem csak háborús, hadvezéres stratégiai játékok léteznek, hanem ide soroljuk például azokat is amelyekben városokat kell menedzselni, mert azokban is fontos szerepet kap a stratégia. Most itt, megmutatjuk neked az összes típusát ennek a játék irányzatnak!

Gaia Defense

TRSI 2013.03.24. 17:40

_thumb_100x100_1.pngEgy újabb Tower Defense játékkal kedveskedek most nektek. Nem tagadom ez a játék típus a stratégiai játékok között a kedvencem, ezért még sok ilyet fogtok itt kapni. A Gaia nem más mint a föld neve, tehát a földet kell megvédenünk az idegenek támadásától. A játékban van 7 oktató szint így bárki könnyen elsajátíthatja a játék használatát. Remek grafika, remek stratégiai játék.

Címkék: játék játékok stratégiai online játékok ingyen játék stratégiai játék stratégiai játékok várvédős védekezős játék

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://strategiaijatek.blog.hu/api/trackback/id/tr435166032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása