Stratégiai játékok

A stratégiai játékok, akár csak a többi játék típus, rendkívül színesek és változatosak lehetnek! Nem csak háborús, hadvezéres stratégiai játékok léteznek, hanem ide soroljuk például azokat is amelyekben városokat kell menedzselni, mert azokban is fontos szerepet kap a stratégia. Most itt, megmutatjuk neked az összes típusát ennek a játék irányzatnak!

Dark ranger

TRSI 2013.03.24. 17:36

dark.pngAz elfek két csoportra oszlanak a fantasy világában. Most egy sötét elffel kell játszanunk, és megvédenünk a várunkat. Az elfek köztudottan íjászatban a legjobbak, ezért egy íjjal állunk mi is a várunk ormán. Különféle ellenség típusok támadnak ránk. Van amelyik jobban bírja a nyílvesszőt, van ami hamar elbukik. A stratégiánk része, hogy mikor, melyiket iktatjuk ki előbb!

Címkék: játék játékok flash játék online játékok ingyen játék stratégiai játék stratégiai játékok várvédős váras játékok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://strategiaijatek.blog.hu/api/trackback/id/tr845166025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása