Stratégiai játékok

A stratégiai játékok, akár csak a többi játék típus, rendkívül színesek és változatosak lehetnek! Nem csak háborús, hadvezéres stratégiai játékok léteznek, hanem ide soroljuk például azokat is amelyekben városokat kell menedzselni, mert azokban is fontos szerepet kap a stratégia. Most itt, megmutatjuk neked az összes típusát ennek a játék irányzatnak!

Hex mines

TRSI 2013.05.25. 17:21

hex.pngAz aknakereső annak idején nagyon népszerű játék volt. Nem csoda hiszen ez volt az egyik olyan stratégiai játék, amely alapból be volt építve a windows 95-be. Így a passziánsz játékon kívül még ez volt az, amit annyian nyúztak! És most eljött az aknakereső online változata is amivel, nálunk is játszhattok teljesen ingyen! Keressétek meg az aknákat, azaz kerüljétek el őket!

Címkék: játék játékok online játékok ingyen játékok passziánsz stratégiai játék stratégiai játékok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://strategiaijatek.blog.hu/api/trackback/id/tr355317770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása